SKANDALOZNO PONAŠANJE Miljana Kulić pravila haos na nastupu, Marija i Bebica se nisu odvajali od nje!
Foto: Alo/Printscreen

Miljana Kulić imala je svoj prvi nastup u dijaspori, tačnije u Austriji. Uz nju su sve vreme bili majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović, kako Miksi ne bi napravila neki skandal, ali i kako ne bi prokockala ceo honorar.

Miljana Kulić posle Zagreba, održala je nastup u popularnom klubu u Lincu, gde nastupaju sve velike zvezde poput Cece Ražnatović, Ace Lukasa, Milice Pavlović, Seke Aleksić i drugih.

- Miksi je napravila opštu pometnju u klubu, đuskala je, tverkovala, silazila u publiku da se slika i baš je bila vesela. Marija je sve vreme stajala pored bine i posmatrala Miljanino ponašanje, dok je Bebica iz publike sve snimao mobilnim telefonom. Kada je završila nastup, Miksi je ostala da đuska i da se provodi u separeu sa majkom i dečkom do ranih jutarnjih časova - objašnjava izvor koji se zatekao na licu mesta.

Inače, Miljanin nastup zove se "Miksi šou" i traje 45 minuta. Ona peva pesme poznatih pevača. Nedavno je obradila numeru "Seksi robot" Mine Kostić, koju je izvodila i u rijalitiju. Snimila je i Stojinu pesmu "Idi mami, pa se žali", ali i kaver za numeru "Wild dances" od Ruslane. Čak je osmislila i koreografije, pa se na bini vrti kao čigra, skače, puzi...

"HTELA JE DA ZAPLAŠI ZVEZDANA" Otkriveno da li Slavnić strepi od Ace Bulića, prijateljica iznela sve detalje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading