Anđela rekla da bi ponovo nasrnula na Maju
Foto: Alo/Printscreen

Skandalozni rijaliti učesnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić progovorili su o dešavanjima u "Zadruzi 6", iz koje su diskvalifikovani zbog agresivnog ponašanja, a kontroverzna Crnogorka je u jednom momentu počela da urla zbog pitanja koje je dobila, dok je usledio i neprijatan poziv iz porodične kuće.

Anđela Đuričić je bila i te kako uznemirena kad se u emisiji povela priča o njenom ondosu sa Mensurom Ajdarpašićem, pa je na pitanje da prokomentariše navode o njihovoj bliskosti reagovala burno.

Anđela rekla da bi ponovo nasrnula na Maju

Printscreen

 

- Nikada niko nije izjavio da je spavao sa mnom u životu! Pogotovo neko ko me nije dohvatio prstom. Nikada niko, neću laž da dozvolim na svoje ime! - kazala je ona za "Hype".

Najavila je i da želi da se obračuna sa njim lice u lice, da bi Zvezdan Slavnić potom otkrio da se kaje zbog veze sa Majom Marinković.

- Imam par stvari oko kojih se kajem... To je, recimo, veza sa Majom, to ne bi ponovo uradio. Bila je specifična situacija. Bio sam skroz u autu od Ane, pa sam završio sa Majom. Desilo se - naveo je Zvezdan.

Anđela je Maji nanela fizičke povrede u rijalitiju, pa je Đuričićeva zbog toga morala da napusti "Zadrugu". Anđela je imala pik na Maju od kada se dogodila Zvezdanova prevara sa njom, pa je, kako je rekla u emisiji, samo naplatila za sve što joj je Marinkovićeva uradila.

Anđela rekla da bi ponovo nasrnula na Maju

Printscreen

 

- To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve - šokirala je Anđela priznanjem u emisiji.

Anđeli se u pomenutoj emisiji javio otac iz Crne Gore, koji je imao šta da joj poruči javno.

- Šta si sve uradila dobro smo živi - kazao joj je otac putem telefonskog uključenja.

Anđela rekla da bi ponovo nasrnula na Maju

Printscreen

 

Anđela će za par dana otići kod njih, a tokom razgovora nisu spomenuli Zvezdana.

- Da li si svesna šta si uradila? Nismo mogli da živimo od novinara dan-noć. Kad dođeš pričaćemo šta si uradila, šta radiš i šta ćeš uraditi, u četiri oka, tj. u šest, sa majkom i ocem - kazao joj je on.

"NADAM SE DA ĆE OSTATI KROMPIR" Dejan Dragojević bez dlake na jeziku poručio ovo Filipu Caru, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading