Zadruga
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije "Pretres nedelje" gotovo svi zadrugari su zaratili sa Anom Ćurčić, a među njima je bio i Miljan Vračević.

-Okružena si mediokritetima. Ako jedna žena na dva metra od tebe opšti s tvojim mužem, a ti se posle družiš s njom, onda imaš problem - dodao je Miljan.

Mi se ne družimo - istakala je Ana.

-Pravila si joj poklon. Kakav ti primer daješ prevarenim ženama? - upitao je Miljan.

-Ti si jedva čekao da pričaš ove gluposti - rekla je Ana.

-Došla si prvo veče i rekla Marku Smiljiću: ''Je l' hoćeš da me treniraš?'', onda si laktom zakačila Smiljića, a na kraju rekla da te čuva neko mnogo jak, aludirajući na Acu Bulića. Zvezdan je radio loše stvari, ali sam sebi, nikom od nas. On se Maje uplašio - rekao je Miljan.

Da li si ikad rekao Zvezdanu ovo što si sad rekao? - upitala je Ana.

Da - odgovorio je Miljan.

Da li si rekao Zvezdanu da sam ga ja zloupotrebila? - upitala je Ana.

Rekao sam da si se pozivala na Acu Bulića, kako bi ti iskompleksirala Zvezdana. Meni je krivo zbog svega što si doživela, ali je paradoksalno da držiš Slađu za ruku. Ona je prva rekla da oženjeni ostavljaju žene zbog nje. Maja je polno opštila s tvojim bivšim. Ako ti je ravna linija, nema lirike, nema pesama. Ani je bilo najuvredljivije kad su rekli da je ima emociju prema njemu. Maja ti je smetala dok je bila sa njim, a posle si postala drugarica s njom, dok si Anđelu vrteđala - rekao je Miljan.

ANĐELA I ZVEZDAN NAPUŠTAJU SRBIJU! Doneli su šok odluku, nakon diskvalifikacije žele da isprave svoje greške, evo gde će prvo otići

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading