OVO JE CENA KUĆE ANĐELE ĐURIČIĆ Spekulisalo se da nekretninu prodaju zbog ćerkinih postupaka u rijalitiju, a sada je isplivala istina (FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Porodična kuća Anđele Đuričić uveliko se prodaje, a sada je isplivala cifra koju zadrugarkina porodica potražuje za ovu nekretninu.

Privatan život učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić nakon što je ušla u vezu sa Zvezdanom Slavnićem gotovo je svakodnevno u medijima.

Pored osporavane veze, često su se mogle pročitati spekulacije vezane za Anđeline roditelje, uključujući i onu da prodaju porodičnu kuću u Herceg Novom.

Kako se navodilo, razlog tome je da ih je ćerka osramotila, ali kako sada prenose domaći mediji, to najverovatnije nema veze sa tim.

- Oni su to izdavali, a koliko znam izdaju i dalje. Da, i dalje je kuća na prodaju, ali mislim da to nema veze sa Anđelom, u smislu da porodica, kao, "beži od sramote". Ne. Mislim da oni imaju druge planove - ističe izvor.

O ceni nekretnine Đuričićevih nekoliko puta se spekulisalo, a sada je konačno i poznato da je kuća rijaliti učesnice procenjena na 390.000 evra.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading