ZVEZDAN OSTAO SAM I BEZ SVEGA! Anđela mu naplatila za sva nedela, zaključao se u stan i ne izlazi!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kao bomba odjeknula je vest da je Anđela Đuričić ostavila Zvezdana Slavnića, vratila se u Crnu Goru, i tako stavila tačku na njihov višemesečni odnos koji je započet u najgledanijem rijaliti programu na Balkanu.

Naime, Đuričićeva je odlučila da okonča svaku priču sa već sada bivšim izabranikom, a on je tom prilikom ostao šokiran, a kako kaže izvor blizak bivšem rijaliti učesniku, ne može da dođe sebi i ne želi da napušta stan u kojem je boravio sa Anđelom.

On se trenutno nalazi na ivici nervnog rastojstva, jer kako je već poznato, ostao je bez žene sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici 13 godina, ljubavnice sa kojom je ozvaničio vezu po izlasku iz "Zadruge 6", a takođe i bez posla, jer njih dvoje neće više biti ni poslovni saradnici.

Da muka bude veća, ostao je dužan čelnicima Pinka 50.000 evra, a kako će dug otplatiti, ni sam ne zna.

Mišljenja su podeljena, ali kako ljudi pričaju, stigla da je karma za sva zlodela koja je učinio kako Ani Ćurčić, tako i Anđeli tokom boravka u "beloj kući".

Zvezdan se u potpunosti pritajio, a kako će sve ovo podneti i da li će uspeti ponovo da vrati Anđelu samo njemu znanim metodama, ostaje nam da ispratimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading