KORIST Ćurčićeva ne prestaje da optužuje kumu, Milena laže da nije uzela pare
Foto: Alo/Alo

Da su u laži kratke noge i da se sve sazna pre ili kasnije, dokazala je Ana Ćurčić, koja je iznela niz novih optužbi na račun svoje prijateljice Milene Kačavende.

Nakon što je demantovala da su kume te istakla da se ova lažno predstavljala u spoljnom svetu dok je ona bila u Zadruzi, sada ju je optužila i da se materijalno okoristila o nju. Naime, kako je istakla gostujući u emisiji „Narod pita“, Milena je, iako se zaklela da nije uzela ni dinara od Aninih fanova, to ipak učinila. Kako je drugoplasirana u šestoj sezoni rijalitija priznala, za svoje tvrdnje poseduje i dokaze.

- Javila mi se žena iz Paraćina koja mi je poslala uplatnicu od 50 evra, a koju je uplatila Mileni na kućnu adresu i poslala joj kao doprinos za SMS glasove za mene. Rekla mi je da nije poslala više jer nije bila sigurna da će novac otići u te svrhe, a pošto je videla Mileninu izjavu u medijima kako dinara nije uzela ni od koga, osetila je potrebu da mi pošalje dokaz da ona ne govori istinu. Čudi me da mi Milena to nije prijavila, ali verovatno ima dobar razlog za to - rekla je nedvosmisleno optužujući Kačavendu da iznosi laži. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading