RASKOL IZMEĐU SLAĐE I ZOLE? Maja saznala da je Čolić prozivao na društvenim mrežama, a da je Lazićka i dalje s njim
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Neposredno pred sam početak sinoćne emisije "Narod pita", koju je napustila jer nije mogla da istrpi kritike gledalaca koji su se javljali, Maja Marinković je za Pink.rs sumirala svoju vezu sa Bilalom Brajlovićem, pa se osvrnula i na prijateljstva koja je stekla u ovoj šestoj sezoni "Zadruge".

- Kako gledaš na Aleksandru, na ceo taj vaš odnos i sukobe koje ste imali? Da li misliš da je vreme da se zakopaju ratne sekire?

Maja I Bilal u studiu

Printscreen

 

- Nemam ja šta da zakopavam ili da otkopavam ratne sekire. Ja mišljenje ne menjam o ljudima tek tako, verovatno sam ljudima iritantna. Moje mišljenje je da je ona folirant i nikada to neću promeniti u životu. Za svoje loše izbore sam krivila negde samu sebe, što sam možda neke stvari dozvolila. Tako da se uopšte ne bih vraćala na stare veze i stvari, ali svakom odnosu želim svu sreći sve najbolje, ali kada su neke provokacije u pitanju ne mogu da ostanem imuna.

- Je l' to znači da misliš da je njena veza sa Filipom Carem, kako ti kažeš, foliranje?

- Ja sam rekla, ako su njih dvoje srećni, ja im želim svu sreću. Ne bih uopšte komentarisala taj odnos iz poštovanja prema svom dečku i mislim da sam ispala budala što sam dozvolila da nešto sa Bilalom uništim, zbog nečeg što nije bilo vredno bilo čega.

- Ana Ćurčić je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita" i tom prilikom su je pitali za odnos s tobom, s obzirom na to da mnogi smatraju da je to bilo foliranje, ali je ona rekla da se vas dve čujete. Je l' ste se čule u međuvremenu da popričate?

- Ja sam se preselila u Sarajevo i iskreno da ti kažem, bila sam u haosu ovih dana. Meni je Ana super, ja je obožavam. Imale smo tu jednu svađu, preko koje smo prešli, totalno se nepotrebno i dogodila. Glupost. Kad smo pod istim krovom, posvađamo se sa najbližima. Čujemo se redovno, ja joj želim sve najlepše i zašto da se ne vidimo, dogovorile smo se čak da idemo i na ćevape u Sarajevo.

- Prvi put imaš totalnu podršku Takija za svoju vezu.

RASKOL IZMEĐU SLAĐE I ZOLE? Maja saznala da je Čolić prozivao na društvenim mrežama, a da je Lazićka i dalje s njim

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moja ljubav cveta da ne može više. Taki Bilala mnogo voli i moja mama, ali su takođe i njegovi roditelji jako divni, koje sam upoznala. Preselila sam se kod njega, od kako se završila sezona, nismo se razdvojlili dva minuta.

- Napravili ste foru da ste raskinuli, zbog čega?

- Pa da, to je bila njegova ideja. Zato što je mnogo dvoličnih komentara, različitih mišljenja. Ljudi su tu pokazali svoje pravo lice i šta misle. Neki naši prijatelji koji su govorili njemu da mu ne trebam ja, meni da mi ne treba on, zapravo smo sve vreme bili zajedno i onda vidiš ko kakvo mišljenje ima o tebi. Meni je to negde bilo jasno, samo mi je trebalo crno na belo da ja to vidim i shvatim kako stoje stvari.

- Ko je od zadrugara najviše podržao vašu vezu? Slađa i Zola?

- Zolu ne komentarišem, videla sam da me je nešto prozivao na tiktoku, ne znam iz kojih razloga, ne bih davala ni na značaju, a sa Slađom sam u okej odnosima. Svako u svom životu neka radi šta hoće, Slađa je moja drugarica.

OTKRILA SVE ŠTO ZNA O SEDMOJ SEZONI Aleksandra Nikolić otkrila da će učestvovati u "Zadruzi 7", pa iznenadila sve svojom odlukom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading