Milena Kačavenda
Foto: Alo/Printscreen

Sinoć je tokom emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević pročitao poruke koje su Ani Ćurčić poslale prvo Milena Kačavenda. Milena je ove snimke podelila na svom storiju i prokomentarisala Anu.

- Milena Kačavenda mi je poslala poruku: "Pozdravi sve u studiju, da li prepodobna Ana planira da pusti vodu pre nego što ode iz studija?" - pročitao je Darko poruku.

Aca Bulić i Ana Ćurčić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jedna poruka menja sve. Izvinite, kuma objasnila - napisala je preko ovog snimka Milena.

- Vrhunski odgovor, brutalno nema šta, šta si pričala, izlazi u etar, laganica. Hvala Šmizli na prepiskama - napisala je Kačavenda.

Ana i Milena prekinule prijateljstvo

Printscreen

 

- Mhm, one se sada igraju sa nekim stvarima, sa kojima ne bi trebalo da se igraju ni jedna, ni druga. Rekla bih Šmizli da joj je bila dobra haljina kod Anđele u emisiji. I neka se druži slobodno sa Milenom Kačavendom, znate kako se kaže, našla krpa zakrpu. Baš bih se zahvalila svojoj dugogodišnjoj prijateljici što mi je upravo pokazala svoje pravo lice - istakla je Ana u emisiji.

- Koja dugogodišnja prijateljica? Zar ne reče da i nisam neka drugarica? U pravu si, nađe krpa zakrpu. Vidiš kako sve znaš kao velika - poručila je Kačavenda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading