Ana, Zvezdan, Aca
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Vest o pomirenju Ane Ćurčić i Ace Bulića odjeknula je kao bomba, a šuška se i da će njih dvoje uskoro stati na ludi kamen. Međutim, istina je malo drugačija, što je otkrio Bulić prilikom gostovanja u emisiji sa svojom emotivnom partnerkom.

"Da razjasnimo, ja imam suprugu, nisam se razveo od nje, uzeli smo se u Londonu, ali ne živimo 20 godina zajedno. Istina je da sam bio s Anđelom sedam godina u vezi, s njom sam u kontaktu i dan-danas, radi u mom klubu i stvarno je divna osoba. Nisam s njom, još par meseci pre početka Zadruge. To stvarno nema veze s Anom, to su neki naši odnosi. Ana i ja smo jedna lepa priča, a vidim da ima mnogo negativnih ljudi oko nas", objasnio je Aca u emisiji "Narod pita".

Ana i Aca

Printscreen

 

Priznao je da je osećanja prema Ani uvek imao, iako su poslednji put bili zajedno pre 26 godina, kada su oboje bili mladi, a ona je uvek isticala da joj je on najveća mladalačka ljubav.

"Spontano se desilo. Poljubili smo se u hodniku ove televizije. Ivana Šopić je bila voditeljka, na početku večeri smo rekli da nismo zajedno, a onda se to desilo i obelodanili smo našu vezu nakon bloka reklama", priznao je Aca, pa je sada jasno zašto se tada Ana s odmehom vratila u emisiju i rekla da je zvanično u vezi sa Bulićem.

"Da li ste vereni?", glasilo je pitanje voditelja, na šta je odgovorio: "Morate da me razvedete zvanično u Londonu da bismo o tome pričali".

Ana je priznala da bi volela da bude "Ana Bulić", dok je on rekao da je njemu "to samo papir".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading