Maša Mihajlović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". Produkcija već uveliko pregovara sa velikim rijaliti zvezdama o učešću u sedmoj sezoni.

Za sada je poznato samo jedno ime koje će se sigurno useliti u Belu kuću od septembra, a to je Lepi Mića. 

Produkcija je najavila izmene u narednoj sezoni. Program će kasniti 240 sekundi kako bi mogli na vreme da reaguju i da prekinu program ukoliko dođe do nekog fizičkog obračuna na imanju. 

Zadruga 7 Elita

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, to nije jedina izmena. U sedmoj sezoni dolazi i do promene sastava voditeljskog tima. Program će voditi Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Darko Tanasijević, a pridružuje im se i novo lice, Maša Mihailović. 

Maša ima 21 godinu i studira na Fakultetu za medije i komunikacije. Voditeljka se sada oglasila za domaće medije povodom njene uloge u rijalitiju.

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljkaza "Pink".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading