NAPUSTILA DECU, MUŽ IZMISLIO DA JE UMRLA Ona je nova učesnica Elite, već je bila na Pinku!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nova era rijalitija ,,Elita" samo što nije počela, a sada je otkivena nova učesnica koja će na imanje u Šimanovcima ući ubrzo. 

Naime, u pitanju je "Pinkova zvezda" i pevačica Marija Malivuk, koja je čak i potvrdila naša saznanja, te je na Instagram profilu objavila fotografiju sa Ružičaste imperije. 

 

Marija Malivuk

Foto: Printscreen/instagram

 

- Danas sam drugi put u životu potpisala ugovor sa Pinkom. Gledamo se - napisala je Marija na Instagramu. 

Inače, spekuliše se da je ovo najskuplji projekat ikada kada su u pitanju rijaliti formati. I dok se prvo pojavila informacija da će sve startovati 21.avgusta, kasnije su se pominjala dva datuma i to 24. i 26. avgust, dok su pojedini mediji govorili o septembru kao mesecu u kom startuje "sedmica".

Za sada su poznata neka imena poput Marka Đedovića, Milene Kačavende, Mensura Ajdarpašića, Teodore Radojičić, a sada i Marija. 

Podsetimo, pre nekoliko godina Marija je ispričala da je zbog fizicke i psihičke torture bila primorana da napusti svoje troje dece, a da je tada njen muž izmislio da je umrla. 

Ona se nakon toga pojavila u rijalitiju "Parovi" gde je otkrila da je bila u komi, te da joj je kosa opala od jakih lekova koje je tada koristila. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading