Budući učesnici Zadruge 7
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Budući učesnici nove sezone "Elita" danima unazad obavljaju standardne lekarske preglede pred ulazak u rijaliti, a danas se na istom desila zanimljiva i neobična situacija između dva takmičara.

Naime, dva buduća učesnika Uroš Stanić i Zoran Urban su se po svemu sudeći i te kako sprijateljili i pre početka rijalitija do te mere da su u jednom trenutku postali i prisni, pa su se milovali i mazili pred novinarima i zajedno pozirali, a mnogi su naslutili da su upravo oni novi gej par koji ulazi.

Oni su vrlo raspoloženi i nasmejani pozirali, ćaskali ispred klinike, a ono što se može primetiti jeste to da prosto nisu skidali pogled jedno sa drugo.

Uroš je Zorana pipako po licu, dok se on topio u čarima njegovog dodira i nežnosti, a da li će nešto biti više, ostaje nam da ispratimo pred kamerama Zadruge.

Podsećanja radi, pomenuti Uroš Stanić je nedavno doživeo fizičko nasilje, kada je napadnut od grupe nepoznatih muškaraca zbog svoje seksualne orijentacije, a ceo slušaj su preuzeli nadležni organi.

- Ulazim u novu sezonu i biću prvi zdravstveni radnik koji uopšte ulazi u takav projekat. Medicinski sam tehničar. Osoba sam koja je pre dve večeri pretrpela fizičko i psihičko nasilje od strane nepoznatih muškaraca. Izašao sam napolje zbog porodične drame koju trpim. Upalio sam lajv sa drugaricom na Tiktoku i seo na klupu kod osnovne škole. Dok sam išao ka klupi, grupa napoznatih muškaraca, kojih je bilo pet, dobacivalo mi je i vređali su me pogrdnim nadimcima - rekao je on svojevremeno i dodao:

- Nisam se obazirao na to i kulirao sam. U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "peder", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - ispričao je Stanić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Stevo

19.08.2023 21:20

Sramota .dosad sam ih podržavao.sad ih treba ukinuti,preterali su.

Sale

19.08.2023 23:14

Ukinuti ili od svakog učesnika uzeti 20 procenata od honorara za lečenje dece i od svake sms poruke.