Miljana, Marija, Bebica
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Domaća javnost danima bruji o žestokom ratu porodice Kulić i Nenada Macanovića Bebice, Miljaninog bivšeg dečka, a saga se, po svemu sudeći, nastavlja.

Nakon Miljaninog i Nenadovog raskida, porodica Kulić je optužila Bebicu da im duguje skoro 60.000 evra, a onda je Bebica odlučio da iznese sav njihov prljav veš, i to u emisiji "Narod pita" na Pinku. To je razbesnelo Mariju i Sinišu, Miljanine roditelje, za koje Bebica tvrdi da su mu pretili.

Bebica

Printscreen

 

U prilog tome da rat između njega i Kulića ne jenjava, govori fotografija koju je Bebica objavio na svom instagram proflu. Naime, kako je Kulićka izjavila da se Bebica nije vratio kući i da je svog rođenog oca prevario za mnogo para. Takođe, izjavila je da je Macanovićeva majka zvala Miljanu i tom prilikom joj rekla sve navedeno, ali i to da otac ne želi da ga vidi u porodičnoj kući, niti u firmi, kao i da se vratio u stan gde su bili stanari.

Macanović je odlučio da ne ćuti, te je tom prilikom objavio svoj selfi u dvorištu porodične kuće, uz pesmu Svetlane Cece Ražnatović "Tačno je" i tom prilikom napisao:

- Buđenje - napisao je bivši zadrugar na društvenoj mreži instagram.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading