Teodora i Slađa
Foto: Alo/Printscreen

Teodora Delić izašla je u šetnju sa Slađom Lazić Bošković kako bi se smirila zbog sukoba sa Božom Džonsom, te su tom prilikom oplele po njemu.

- Ja sam samo čekala, evo drugi dan, da napraviš to. Šta misliš to da ne bih skočila na ove sve da im je**m mamu što me prozivaju?! Znam ja šta te je povredilo, ja bih isto tako odreagovala - rekla je Slađa.

- Šok, šok - rekla je Teodora.

- Zato ti kažem, nemoj da se vezuješ ni za koga. Bojana je takav lik da će da ti bude uvek tu. Ljigavko jedan najobičniji, sram ga bilo i to sa ovom lopticom - rekla je Boškovićka.

- Šta sam dozvolila sebi, jao - rekla je Teodora.

- Jao mamu ti je**m, jao (smeh). Mene glava zabolela u sekundi, ja ne znam šta je on sa njom pričao. Otišao je kod nje, a pljuvao je tu - rekla je SLađa.

- Šta je on sve pričao ovim ljudima ovde i o toj maloj i sad kao on ide sa njom da nešto mene komentariše - rekla je Delićeva.

- Narod je provalio da je on folirant, zato nije ni opstao. Povredilo te je normalno, to je tvoja reakcija, šetate ceo dan i onda ode kod devojke koju je pljuvao da pljuje tebe. Folirant i ljigav čovek...On ti traži da ga braniš, pa je l' on muško ili ti? - rekla je Slađa.

- Kaže on meni: "Svi ti prilaze", pa ne mogu da im zabranim da mi prilaze - rekla je Teodora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading