Marko i Aneli
Foto: Alo/Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara", Darko Tanasijević postavio je podigao je Marka Đedovića da prokomentariše situaciju Aneli Ahmić, Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića.

- Meni je, ko ima dva grama mozga, jasan je profil osobe o kojoj se radi. To su oni koji su nikakvi i imaju mali ku*ac, prvi put kad je bio sa nekom ribom za koju je smatrao da je dobra skokao joj je dete, a sad kad je otišao sa drugom za koju smatra da je bolja skokao je hipotetički i njoj dete. Ima nekih delova gde je i Aneli nejasna, gde zazvuči vrlo čudno ali činjenično stanje je takvo. Takvi muškarci se istripuju da je neko sa njima jer su lepi, oni su isto ružni samo su pre bili krmci a sad su mede, novac je u pitanju. Dete je sigurica da ženu nahvataš na njega - rekao je on, pa dodao:

Marko i Aneli

Printscreen

 

 

- On bolju ribu od Aneli neće imati i evo sad od Stanije. Taj čovek je očigledno iskompleksiran, neka je ona najkontradiktornija na svetu ali to nije razlog. On je nju terao da se kune u dete da ni sa kim nije bila, pa je želeo da se vrati, čitao sam ja sve to. Ne bi se on vraćao na sve to da misli da je ku*a, ološ i sve to. O ljudima govore postupci u većini, ali to nikakav razlog nije da se ostavi dete. Koliki bolesnik treba da budeš da se hvališ ženi sa kojom imaš dete starletom sa kojom jesi, moraš ozbiljno biti u glavi... ili kompleksaš ponižavan u školi - rekao je Marko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading