Asmin isprozivao Dejana
Foto: Alo/Printscreen

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", sinoć se oglasio i žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita". Njegovo komentarisanje nije se dopalo oženjenom vereniku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću, pa je danas odlučio da mu odgovori putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Asmin sa Stanijom

Foto: privatna arhiva

- Zamisli Dejan Caroj*bić komentariše Staniju. Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komentariše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j*be ženu i molio Cara da prestane j*bati Dalilu, ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila p*derima kao što su Marko Đedović i ovaj klempavi. Pa strašno, pa ti si dete drago bio svinger čitavoj Bosni, više si tuđe sp*rme progutao nego vode - napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram, a ostaje da vidimo kako će Dejan reagovati na ovo.

Dejan i Aleksandra

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsećamo, Dejan je sinoć u svom stilu opleo po trenutno vodećoj temi rijalitija.

- Aneli, Stanija i "Milioner iz blata", kao onaj film indijski... Meni ovo liči na neki svingerski par. Oni dali oglas: "Bračni par traži ženu za trojku", ali trojka koja će da smisli lošu priču. Samohrana majka raskinula mesec dana pred rijaliti i otišla kod majke u Dubrovnik satkana od bola i tugel, ali je uspela paralelno i da se sprema za rijaliti od 10 meseci i tako život im slučajno naveo Staniju "marketing bombu", pazi boga ti... To je plan da svako dobije svoje, a imate priliku da vidite da će ljudi za malo medijskog prostora svašta da rade... Pa Stanija je dovozila svog bivšeg (Marka Markovića) dečka u rijaliti i pomogla mu da se spakuje... Ovo samo ima u telenovelama, na kraju Hose Armando sazna da je sam sebi mama - zaključio je Dragojević za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading