Svekar Aneli Ahmić
Foto: Alo/Printscreen

Aneli Ahmić i dalje u "Eliti" sebe pokušava da predstavi kao žrtvu, unesrećenu ženu koju je muž s malim detetom ostavio zbog Stanije Dobrojević. Aneli Ahmić u rijalitiju i dalje tvrdi da je ona žrtva

Međutim, stvarnost je drugačija, bar ako je suditi po rečima njenog bivšeg svekra, a oca Asmina Durdžića Mustafe Durdžića. Mustafa tvrdi da je Aneli zapostavljala ćerku, te da je dete najviše provodilo kod njih u kući, gde se njegova žena brinula o unuci.

Naime, Mustafa je ogorčen na bivšu snaju, o kojoj nema reči hvale, te, kako i sam kaže, najviše ga boli što Aneli nije vodila računa o njegovoj unuci. Tvrdi da je uvek pre birala noćne provode i blud umesto da provodi dete s ćerkicom.orpija se izdiže iz pepela još jača!

Aneli i Janjuš

Printscreen

 

- Aneli je strašno bezobrazna i aljkava. Najveći problem je bio higijena. Moja supruga, devet puta operisana, u penziji bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan da bi naše unuče živelo u normalnim uslovima i da se ne bi razbolelo. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva, a Aneli to ne smeta. Ona priča da sam loš čovek i da je moja žena loša. Moja žena je najbolja osoba na svetu, najbolja baka na svetu. Aneli je oduvek više volela da se provodi po gradu do zore nego da bude s detetom - kaže Mustafa i dodaje da je Aneli umrla za njega kad mu je prebila ćerku:

- 17. jun 2021. Ovo je bio dan kad je Aneli umrla za mene. Prvo mi je pretukla ćerku, zatim sam zamolio policiju da je puste iz zatvora i da ćemo to rešiti između nje i moje ćerke u Austriji. Pu Cazin (policijska stanica Cazin, prim. aut.) izašao mi je u susret i oslobodili su je uz kaznu. Pustio sam je da dođe kod moje supruge da bi ona mojoj ženi rekla da bi sve isto ponovila. Onda sam rekao: "E sada je kraj." To žena, ma to nije ni životinja.

Stanija se obratila Aneli

Foto: Ataimages

 

Stanija Dobrojević se više sviđa porodici Asmina Durdžića

- Staniju smo upoznali u julu 2023. Nakon 20 godina osetili smo neku sreću, zadovoljstvo. Prvi put smo moja supruga i ja doživeli sina drugačijim, srećnim. Stanija ne može da bude s bilo kakvim muškarcem. U njen stan ne može da uđe osoba u čarapama u boji. Ne možeš da sedneš na stolicu ako imaš farmerice. Žena je izuzetno čista. Ne pije, ne puši, ne drogira se, nema nijednu tetovažu, za razliku od Aneli. Mentalitet osuđuje, a isto znam da je žena na mestu. Siguran sam da će jednog dana Stanija biti nekom dobra i verna žena. Žena zna da kuva. Sama pegla odeću i održava stan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading