JANJUŠ JE SAMO PROBA ZA GLAVNU AKCIJU Osman Karić tvrdi da Aneli čeka Filipa Cara
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Kako se u Eliti zahuktava situacija, a sve je više i ljubavnih parova, Osman Karić se oglasio i izrešetao najaktivnije takmičare.

Najpre se dotakao Aneli i Janjuša koji su se i te kako zbližili, a potom je raščivijao lažne kume Milenu Kačavendu i Anu Ćurčić.

- Za Janjuša I Aneli mogu reći da nisu zaljubljeni sem što ih strast povezuje.Aneli je strašna žena ,sad kada bi ušao Filip Car ili neki dominantan lik Aneli bi zaboravila Janjuša u deliću sekunde. Možda to i treba da se desi da Janjušu prorade kompleksi i shvati da mu gori pod nogama pa bi brže bolje ušao u vezu sa Aneli i pogazio reč koju nema kada su žene u pitanju - rekao je Osman, te se potom osvrnuo na učešće Milene Kačavende:

Kačavenda odličan rijaliti igrač,jedan od retkih ,obzirom da je skorašnje otkrovljenje. Da li je trebala da iznosi neke stvari o Ani?! U to ne bih da se mešam ,mislim da je druženje od par decenija bilo druženje iz koristi i iz istih pogleda na život,znate već ono krimi rad - zaključio je Karićev otac za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading