Milena Kačavenda
Foto: Alo/Printscreen

Noćas je u Elitu stiglo pismo Velikog šefa. Nakon što su se takmičari okupili oko stola, Milica Veličković je krenula da čita pismo:

- Draga Elito, verujemo kada svakome od vas razmišlja o prošlosti, često vam prolazi ispred očiju. Sada ćete pričati o svojoj najvećoj greški u životu, kako bi ovaj zadatak bio uspešan, vereme je da svako ispriča svoju grešku i da svi budete skroz iskreni. Pozdrav Veliki šef.

 

Milena Kačavenda

Printscreen

 

Milena Kačavenda je ustala i sa suzama u očima krenula da priča o svom životu:

- Ja smatram da imam veliku životnu grešku, a vezana je za moje majlinstvo. Suprug mi se nalazio u zatvoru, ja sam morala u Holandiju, na neku edukaciju od sedam dana, a moj sin, jedan od se bavio fudalom, on je bio golman, a treći dan dok sam bila na putu me je nazvao i rekao da je on imao ozbiljne bolove u stomaku, a on mi je rekao da ga bole testisi. Od našeg kuma kum, radi u Zemunskoj bolnici, njemu sam verovala, on mi je rekao da sin dođe kod njega, moja majka ga je dovezla, oni su ga pregledali, svi su ga pregledali, i konstatovali su da je on dobio upalu testisa, a ja to nisam znala. Pitala sam da li je bilo potrebno da dolazim, oni su rekli da ne, ništa ne bi promenila. Dao mu je terapiju, a moja majka ga je vozila na terapiju gde je primao longacef, uveravao me je da je to normalno. Ja sam nakon toga došla u Beograd, a kum je objasnio da je on stručan za to, on je iskučio loše mogućnosti, rekao je da je to upala. Kada sam ga videla videla sam da je loše, ja sam ga naterala da mi pokaže testis, koji je bio veličine pomorandže, a tada sam shvatila da nešto nije uredu, ja sam alarmirala pola Beograda, a došao je najveći stučnjak u Beogradu na jednu privatnu klinuku, a on je ušao u ordinaciju, i istrčao posle minut, i rekao hitno ambulantna kola, da ima sepsu. Moj kum nije uradio ultrazvuk i antibiotikom je zamaskirao sve - pričala je Milena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading