Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Aneli Ahmić ušla je u Elitu pripremljena za sve što sledi, pa je tako sestri ostavila brojne dokaze protiv Asmina Durdžića, a svakodnevno izlaze novi skrinšotovi, prepiske i fotografije.

Ahmićeva u rijalitiju često ističe da je bila verna i odana žena, međutim, svakodnevno na društvenim mrežama osvanu njena izdanja i radnje iz prošlosti koji to demantuju, kao što je slučaj i sada.

Naime, sada isplivala njena privatna prepiska sa Asminom, gde ona jasno priznaje da je plesala drugom muškarcu i provodila se do kasnih sati, što je njega i te kako isprovociralo, s obzirom da mu je tada govorila "kako ga voli", te da njeno srce pripada njemu.

Asmin i Aneli svađa

Printscreen

 

Usledila je žustra svađa između tadašnjih partnera koja je prešla u teške reči i psovke, zbog čega je Aneli napisala da će o svemu obavestiti i svog brata.

Inače, između Aneli i njenog rijaliti cimera Marka Janjuševića Janjuša od samog početka sevaju otvorene varnice i muvanje, te se ona ne ustručava da spava s njim u krevetu, često razmenjuju nežnosti, a u jednom trenutku su pričali o tome da postoji mogućnost da započnu i vezu s obzirom da se ne odvajaju jedno od drugo.

Podsećanja radi, kako su domaći mediji svojevremeno pisali, Aneli Ahmić uhapšena je u Austriji jer je preko granice prenosila novac namenjen kriminalnim klanovima, a koji je prethodno zajedno sa svojim tadašnjim partnerom navodno ukrala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading