Aneli i Asmin
Foto: ATA IMAGES/Alo

Danima unazad Asmin Durdžić tvrdi da nije pravi otac male Nore, devojčice koju je rodila Aneli Ahmić, a za koju ona tvrdi da on jeste biološki otac.

Naime, bivši Stanijin verenik je od nekadašnje tašte, Jasne, tražio da uradi DNK test kako bi time dokazao da Nora nije njegova ćerka. Kako je sam otkrio on zna pravi identitet oca deteta i kako tvrdi, taj muškarac je dobro poznat javnosti, ali ga on i dalje neće otkriti.

Aneli, Asmin i Stanija

Ataimages/Printscreen

 

Kako su domaći mediji preneli, Asmin se navodno nije pojavio na zakazanom DNK testiranju u Sarajevu, a sada su otkriveni i ostali detalji.

Alo! je stupio u kontakt sa imućnim biznismenom koji je otkrio šta se zapravo desilo.

- Nije istina, DNK testiranje uopšte nije ni bilo zakazano, pokušao sam da im se javim - rekao je Asmin u jednom dahu.

Podsetimo, kada je Aneli imala suočavanje sa Stanijom uživo na televiziji, otkrila je kako je abortirala još jedno Asminovo dete ove godine, da se to desilo u Lincu i da za to postoje lekarski izveštaji.

Alo/ Amina Jusović

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading