Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U medijima se pojavila informacija da je pobednica "Zadruge" Aleksandra Nikolić u teškoj finansijskoj situaciji, te da navodno mora da napusti stan u kom živi kao podstanar.

Alo! je sada stupio u kontakt sa trudnom Aleksandrom i od nje saznao o čemu se zapravo radi, te nam je otkrila u kakvom stanju se zapravo nalazi:

Aleksandra Nikolić

Printscreen

 

- To su budalaštine i gluposti. Ja odlično živim i nikada javnost neće doživeti od mene da budem u takvoj situaciji. Nikada se nešto tako neće pričati o meni zato što sam i te kako sposobna, mlada, pespektivna i ambiciozna, i naravno da nisam u takvoj situaciji. - istakla je ona za Alo!.

Podsećanja radi, Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža, ali i u emisijama, pogotovo na temu Filipove prevare i ljubavne afere sa starletom Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće.

 

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading