Ana i Aca
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Haos oko Ane Ćurčić se i dalje ne stišava, te su sada, navodno, isplivali dokazi koji su šokirali javnost.

Naime, nakon što su domaći mediji preneli da je Anu Ćurčić finansirala Anđela, Acina nevenčana supruga, vicešampionka Zadruge 6 oglasila se eksluzivno za Alo! i rekla sledeće: 

Ana Ćurčić

Foto: Estock

 

- Ja nikada nisam izjavila da je moja slava lična Đurđevdan, već da je to slava moje majke koju slavimo uvek porodično u selu odakle je moj deka. Jasno i glasno sam to i pričala u Zadruzi. Sa tim u vezi sam i bila iznenađena za sve vezano za slavu. Sve što mi je ikada uneto u Zadrugu i što sam dobila finansirao je isključivo Aca Bulić. Glavna adminka je jedina koja je bila plaćena, za svoje usluge. Za sve ostale informacije slobodno kontaktirajte Acu Bulića koji će vam upravo i objasniti jos jednu laž u nizu - rekla je Ana eksluzivno za Alo!

Takođe, Ana je po izlasku u emisiji "Narod pita" takođe izjavila da je Anđela prva osoba koja ju je zagrlila po završetku, kao i da je ona jedan veliki brat, sa čime se složila i Zorica Marković u tadašnjoj emisiji.

Podsetimo, ona je na Instagram profilu objavila je zvaničan papir iz suda da je podnela dve privatne krivične tužbe protiv Milene Kačavende i Marka Đedovića. 

 

@alo_portal Ruža Rupić poslala nam je divnu čestitku ❤️ Hvala na divnim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #rodjendan #ruzarupic #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading