Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Upravo je počela emisija ''Izbor potrčka''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici, kako bi odmah otkrio ko će biti potrčci ove nedelje.

- Večeras ćemo da napravimo jedan presedan. Znam koliko je Bebica čekao da postavi potrčke ove večeri. Bebice, da te čujemo - kazala je Ivana Šopić.

- Onaj koga bijh stavio za potrčke ove nedelje će biti Bojana i Anđela. Čuo sam Anđela ima podršku roditelja - istakao je Bebica.

- Za razliku od Bebice koji ne zna šta je dostojanstvo, idem s ponosom u izokaciju. Super ćemo se zezati tamo. Vodimo pandicu, Anđelinu igračku tamo - rekla je Bojana.

- On je naveća smrdibuba ovde. On je najmanji čovek, kako spolja tako i u duši. Ne čudi me što je ovo uradio - dodala je Anđela.

- Anđela, bazirala si se na Bebicu, a ideš u izolaciju - rekao je Đedović.

- Idem i ja u izolaciju da spava, samo da ne gledam ove ljude. Rado ću da spavam sa njih dve i pravim im društrvo. Setite se kad smo Zola i ja tamo spavali, Bebica nam nije dao mira, pa je dolazio tu i ležao pored - istakla je Miljana.

- Anđela, očekivala si da ćeš ići u izolaciju? Deluješ srećno? - uptala je Ivana.

- Ne, samo mi je smešno sve ovo - istakla je Anđela.

 

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading