Janjuš i Aneli
Foto: Alo/Printscreen

Takmičarka Elite Jovana Cvijanović šokirala je sinoć pripadnike sedme sile u emisiji "Pitanja novinara" kada je priznala da je sa Janjušem prešla granicu, kao i da su imali nešto poput akcije ispod prekrivača.

- Prešao je granicu, dodirivao me je, nisam smela to da dozvolim, sve se desilo kada nisu bile kamere ka nama - istakla je Jovana pred novinarima, pa dodala:

- Jesam te vaćario, jesam i šta je problem - pitao je Janjuš i dodao:

- Mani me se, ja vaćarim svaku devojku!

Da li ste imali se*s?

- Ne, ne, bilo je samo dodirivanje po intimnim delovima tela, stavio mi je ruku u haljinu, stavljao je i on meni ruku na svoj polni organ, on se meni sviđa, ali ne želim da pričam o tome - rekla je Jovana jedva skrivajući stid.

Podsetimo, buran odnos Janjuša i Aneli definitivno je tema gotovo svakodnevno, a njihove burne svađe i uvrede koje izgovaraju jedno drugom šokiraju gledaoce pomenutog formata.

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading