Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nakon što je objavljeno da je Marija Kulić tužila Nenada Macanovića Bebicu jer ju je optužio da se, navodno, bavi crnom magijom, ona se oglasila za Alo! i potvrdila da je sve već predato advokatu!

- Naravno da sam ga tužila, za sve ću da ga tužim - započela je Marija za Alo! pa nastavila u svom stilu: 

- Tužila sam ga za svaku uvredu koju je meni uputio, Siniša ga takođe tuži za sve što o njemu tamo lupeta, a i Miljana je ostavila ovlašćenje advokatu i tu idu tužbe po automatizmu, čim je uvredi, ide mu tužba. Posebno ga gonimo i za deset hiljada evra koje je rekao da neće da vrati - rekla je u dahu Marija za Alo! pa dodala da se ne plaši za Miljanu i njeno zdravlje: 

- Ako se zainati, ostaće do kraja, mislim da joj je sada motiv samo novac - objasnila nam je, a na naše pitanje da li strahuje od ulaska Lazara Čolića Zole, po prvi put bila je samouverena:

- Ne, ne plašim se, neće Miljana ove sezone da bude ni sa kim, ubeđena sam, ne zanima je on - istakla je Kulićka za Alo! a potom dodala da Ivan Marinković ne zove da pita za sina Željka: 

- Ne javlja se, sramota ga je posle svega što je rekao za mene i Sinišu, šta mi imamo s tim što su se on i Miljana posvađali. On je od nas sasvim normalno otišao iz Niša posle Željkovog rođendana. On sad to koristi da se ne bi javljao, a mi s tim nemamo veze, Siniša i ja - istakla je Marija i priznala da bi odmah ušla u "Elitu" kada bi mogla, ali samo zbog Miljane.

Na kraju razgovora dotakla se unuka Željka i pohvalila se kako je uspešan i pametan: 

- Dete je super, ide na plivanje, uči u vrtiću svet oko nas, jako je dobar i pametan, ponosna sam na njega - zaključila je Marija za Alo! koja je istakla da su i ona i njen suprug Siniša sada zdravstveno i te kako dobro.

@alo_portal Da li muškarac koji je prevario prvu ženu može da bude veran drugoj? 🤔 Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading