Aneli i Danka
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić ni nakon svega ne odustaje od bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, a sada je otkrila da smatra da njihov odnos kvari Lazar Čolić Zola.

- Kada vidi da ja pričam o njemu na klipu, on ide u napad, u neku kontru. Ja neću više nikada da ga spominjem. Ti i Zola ste isti. Darko me je pitao: "Da li će Zola uticati na vaš odnos?", mislim da hoće. Igraju se sa ženama i sa osećanjima, itekako ću se i ja igrati, pa ćemo se igrati Zola, Janjuš i ja - rekla je Ahmićeva.

- Sa Janjušem se nećeš igrati - rekao je Janjuš.

- Sa mnom nemoj da se igraš ni slučajno - rekao je Zola.

- Ma mnogo te se bojim - skočila je Aneli. 

- Tresla si se kada sam ti pričao neke stvari iz spoljnog sveta, ja sam ti dao vetar u leđa, a ne da budeš tako bezobrazna prema meni - rekao je Čolić.

- Sprdate se vas dvojica, dosta mi je što se on sprdao. Sprdati se sa mnom neće niko, to zapamti...Ti si za bolnicu, ne ja - urlala je Aneli.

- Ona govori kako sam se ja sa njom sprdao, baš kao što se Zola sprdao sa Miljanom. Ona hoće da kaže da smo Zola i ja emotivni manipulatori - rekao je Janjuš.

- Dolazi gore u sobu i govori: "Ovde će spavati crna mamba, ovde Aneli...", ja nisam za sprdnju, ja sam se stvarno zaljubila u ovog čoveka - rekla je Aneli.

- Kako govoriš da sam se sprdao, ja sam govorio ovde da si ti nešto najbolje. Nešto se mora preduzeti za ovo - zaključio je Janjuš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading