Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković nakon duže pauze večeras ponovo ulazi u Belu kuću.

Kako je otkrila, kraljica rijalitija je spremna za povratak, a odsustvo iz istog iskoristila je na merkanje budućih cimera.

Maja je istakla da joj niko od momaka u kući nije preterano interesantan, ali da iz te kategorije ipak izdvaja Nikolu Bukilića

Niko mi nije privukao pažnju fizički. Nikola je lep dečko, ali mi se ne dopada kako se ponaša prema devojci, ali ni ona prema njemu. Dok ne vidim svojim očima kako funkcioniše situacija, ne bih ništa otkrivala - kazala je ona, pa dodala:

- Sada ulazi kraljica rijalitija, nema šta. Bio bi red da ja ovaj put ponesem prvu nagradu. Honorar ne komentarišem, to je privatnost. Nadam se da ću ove godine biti dobra, a haos se podrazumeva, do granice, iako kod mene granice ne postoje, ali videćemo ništa ne obećavam, da posle kažu Maja rekla ovo, polako - zaključila je za Blic Maja. 

Podsetimo, Maja je izjavila da nema taktiku ni ove sezone, ali je obećala da će im svima u kući pomrsiti konce.

- Ja sve radim u trenutku, onako kako osetim. Videla sam da su me mnogi prozivali, dozivali, i da su me mnogi ogovarali. Svakom po zasluzi. Većina tamo su moji fanovi ili antifanovi, pa ćemo videti koga ćemo gde razvrstati, i videti kako se ko ponašao, pa će morati da snose posledice za neke stvari koje su rekli bez da me poznaju. Sve će biti fejs tu fejs, što bi se reklo - rekla je Maja kroz smeh. 

- Red bi bio ove godine i da pobedim, koliko se pominjem i koliko sam glavna tema mislim da sam zaslužila da odnesem prvo mesto. Vidimo se i veliki pozdrav - rekla je Maja za portal Srbija danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading