Uroš i Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnik Elite Uroš Stanić okomio se na  Maju Marinković kako bi odbranio svoje rijaliti roditelje Janjuša i Aneli Ahmić.

- Napumpane promiskuitetne devojke - rekao je Uroš. 

- Vas bole moje obline, tvoja je isto sva izoperisana - rekla je Maja.

- U granicama normale. Mesto grudi i du*e bolje mozak da si ugradila. Ja imam mozak, a mozak ne može da se operiše. Ja sam heroina svog života. Koliko je Majo dva puta dva - rekao je Uroš.

- Otputovala sam u roku od mesec dana na četiri kontinenta, Madrid, Barselona, Rim i Pariz - rekla je Maja.

- Ti si lutka da izlazeš telo, a ja sam perosnaliti ličnost da izlažem mozak, a Miljana Kulić po*no glumica - rekao je Uroš.

Podsetimo, Stanija je javno priznala da je pripremala Maju za ulazak u Elitu ističući da je presrećna jer je Marinkovićeva razdvojila Aneli i Janjuša.

- Uspela je da razbuca dva odnosa, a da to nije bio ni njen cilj. Maja je to uspela svojom pojavom. Na njima je kako će oni da se ponašaju prema tim devojkama. Janjuš je Aneli ''šutnuo'' u ćošak, kako bi opipao teren sa Majom.

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading