Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Miljana Kulić i Maja Marinković imale su žestok verbalni okršaj tokom kog je starleta neočekivano dobila istinu u lice.

Naime, Miljana je Maji uputila teške reči, te istakla da veruje u to da bi ona spavala i sa njenim mužem što je Marinkovićevu u potpunosti razorilo.

- Ne možeš da mi kažeš da nisi znala, Željkove slike iznad, a ja sam bila u izolaciji zato je bio krevet prazan. Majo, mnogo si me razočarala, gledam te kao i sve ostale. Mnogo si mi pala u očima. Sad ću spavati u tom krevetu, nije poenta u krevetu, nego u tvojoj lošoj nameri - rekla je Miljana, pa nastavila.

- I sve ono što su drugi pričali, a ja te branila, ja sutra mogu da očekujem da kada dođeš kod mene kući, dok odem Željku da kupim sok, da spavaš sa mojim mužem. To si uradila Subotićki, ti si ku*va u duši, loš si čovek i bezobrazna si koliko si teška - odbrusila je Kulićeva. 

- Sram te bilo, ti to meni da kažeš - rekla je Maja šokirano.

- Sa mnom si završila za sva vremena - rekla je Miljana.

- Važi. Ti ne voliš nikoga - rekla je Maja.

- Sa Aleks sam se posvađala zbog tebe, čestitala joj pobedu nisam, nikada nisam dozvolila da Filip i Aleks bilo šta kažu za tebe... Slađo, tebe i dalje volim, kakva god da si bar nisi ku*va u duši, nije ku*va samo neko ko se je*e za pare - zaključila je Miljana nakon čega je Maja ostala šokirana. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading