Aneli i Milan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši partner rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, nakon pauze vratio se na društvene mreže, gde je nastavio da iznosi šokantne tvrdnje i fotografije na račun Ahmićeve i njene porodice. 

Nedavno se pokrenula priča da je Ahmićeva bila u Bujanovcu i da je tamo, navodno, zarađivala novac, a o ovoj temi se već potezala priča u rijalitiju, budući da se Bujanovac vezuje za još neke rijaliti učesnice.

Asmin je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio Aneline slike, koje su, kako on piše, uslikane navodno u Bujanovcu. Aneli na toj fotografiji nije bila sama, već sa njom pozira i njena sestra Sita Ahmić. 

On je uz to dodao poruku u njegovom stilu, koja je napravila opštu pometnju na društvenim mrežama.

K*tica i K*nalna slikica iz Bujanovca, situacija 25 evra plati jednu, nag*zi obe - poručio je Asmin putem svog profila na Instagramu. 

Podsetimo, tvrdnje da je Aneli Ahmić radila u Bujanovcu, ali i da je imala istog muškarca kog i Aleksandra Nikolić, iznela je Stanija Dobrojević u jednoj emisiji. 

- Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - kazala je Stanija za "Red".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading