Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica, Aleksandra Nikolić, proslavila je svoj 26. rođendan u jednom restoranu u Beogradu. 

U društvu je bila i voditeljka "Elite" Ivana Šopić, koja se sa Aleskandrom provodila do kasno u noć, a ona se za vu priliku posebno pripremala, zbog čega je organizovala profesionalnog frizera i šminkera. 

Filip Car, nije prisustvovao proslavi, a dok se Aleksandra provodila sa svojim drugaricama, on je na Instagramu okačio poruku:

- Kad je golub na zemlji jede ti iz ruke. Kad poleti p*sere ti se na glavu. Ljudi isto - napisao je Filip, što su neki protumačili kao poruku posvećenu Nikolićevoj.

Podsetimo, Car je rekao da bi voleo da beba nosi njegovo prezime, kao i da zajedno sa Aleks odluči o imenu. Takođe, naveo je i da mu je najvažnije da je beba živa i zdrava:

- Naravno da je bolje da dete odrasta sa oba roditelja, ali bože moj. Ja ću svakako učestvovati u vaspitavanju i trudiću se da dete bude srećno. Na kraju, jedino je bitno da bude živo i zdravo - rekao je Car i za kraj dodao da ne zna za koje će se Aleksandra ime odlučiti:

- Imali smo par imena u opticaju koja su nam se oboma svidela, ne znam da li ću se ja za to pitati. Ali neka da detetu i ime Spomenka, samo je bitno da bude živo i zdravo - istakao je Car.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading