Ša i Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnik Elite i reper Nenad Aleksić Ša svojim ponašanje izaziva brojne negativne komentare u javnosti. 

Ša je svoju ljubomoru nastavio da pokazuje u vezi sa Mionom Jovanović, te joj je zapretio da ukoliko ga ostavi, imaće problema sa njim. 

To da radiš šta hoćeš, ne može, neću da budem sa tobom, nego ću da lomim prvom kom priđeš. Kunem se u brata, u celu porodicu, bude li prišla nekome i pokušala da me napravi ljubomornim, puca glava tom! Kunem ti se! Samo probaj! To probaj! Svakome kome se budeš obratila, reč da čujem sa muškarcem, bijem odmah! - urlao je Nenad Aleksić Ša, preteći Mioni. 

 

 

Sad nam je jasno zašto ga ne može ostaviti. E, Miona u šta si se uvalila - stoji u opisu snimka koji kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, juče se oglasio i otac Nenada Aleksića Ša koji je dao svoje mišljenje o situaciji njegovog sina i Mione, pa istakao da su svađe nepotrebne. 

- Vi znate Nešu, on je ljubomoran, ima kratak fitilj... Njihove svađe su mi nepotrebne, krenu ni iz čega i eskaliraju u nešto baš stresno i žao mi je zbog toga. Šta da radim kad je takav. Njih dvoje definitivno imaju emocije jedno prema drugom, ona mu odgovori, naravno da neće da ćuti, i onda izraste u sve ono. Posle, gledam, bude kao da ničega nije ni bilo. Nemam pravo rešenje, ni pravi komentar - rekao je on. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading