Miona udara Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nedavno su ušli u sukob zbog toga što je ona izjavila da veruje bivšem dečku Stanislavu Krofaku. 

U Eliti je nastao haos kada je obelodanjeno da je navodno Stanislav uporedio Mionu sa kravom. 

Jovanovićeva je odbila da poveruje u to, što je zasmetalo reperu, o čemu je otvorio dušu u emisiji "Pitanja novinara".

Ša, video sam da ti mnogo smeta to što Miona i dalje ima potrebu da brani Stanislava, a sa tobom je u vezi? - upitao je novinar.

- Ne znam što to radi, brani nekoga, a ima dečka pored sebe. Ja kapiram i može da mi pije vodu da Maji ne veruje, ali kako veruje njemu? Kao on to nikad ne bi rekao. Mnoge stvari si mislila o njemu, pa su se ispostavile drugačije. Sad kaže da mu veruje, meni to nije jasno - rekao je Ša.

- Ja sam joj skrenuo pažnju milion puta, ne želim da to bude razlog da odem iz odnosa. Ona misli da ja to tek tako pričam, ali nisam navikao na uvrede. Bivšeg partnera koji je tu ne treba spominjati, ti si sad sa mnom tu u odnosu. On je zbog mene došao, nek bude tako. Remeti me to i te priče, ali nek suzbije to i prekine priču - rekao je Ša.

Juče je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom Miona udara Ša, dok ju je reper neprestano opominjao i poručivao da momentalno prestane sa tim, jer mu se ne dopada njeno ponašanje:

- Miona počela da udara Ša zbog cigara - glasio je opis ovog snimka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

- Nemoj to da radiš - govorio je Ša Mioni.

- Ti si mene prvi udario - branila se Miona.

- To je bilo slučajno, prestani - nastavljao je reper, ali se Jovanovićeva nije zaustavljala.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading