Janjuš, Ena
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Vest da je rijaliti učesnica Aneli Ahmić trudna, te da će Marko Janjušević Janjuš postati otac po drugi put, odjeknula je kao bomba.

Juče je njegova partnerka Aneli potvrdila da je u drugom stanju, a njegova bivša supruga sa kojom već ima dete, ovim povodom se još nije oglasila.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, Ena Senić izbegava medije i nikada se nije oglašavala povodom Janjuševih skandala u rijalitiju.

Međutim ono što je javnosti manje poznato jeste da je Enina sestra poznata radio i TV voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Senic (@una_senic)

Una Senić je jednom prilikom javno čestitala sestri rođendan i istakla da su najveća podrška jedna drugoj.

- Kažu da ako zezneš stariju sestru treba da znaš da sa ovom mlađom ne bi trebalo da se kačiš. Doduše, ja sam se uvek osećala kao da si mi ti starija sestra. Osim onda kad sam došla sa tatom po tebe i mamu u bolnicu pa su na tebe naređali još tri bebe a ja sam se od uzbuđenja pogubila i izgubila broj. I onda kada sam išla prvi put (verujem i jedini u detinjstvu) na letovanje bez tebe, pa sam jedva čekala da se vidimo i da ti cmačem i štipam obraze i da ti diram loknice. Srećan rođendan, čupavo čudovište - napisala je tada voditeljka čestitku svojoj sestri.

Sita Ahmić zapenila nakon što se saznalo da je Aneli trudna

Aneli Ahmić uradila je test za trudnoću, a isti je pokazao dve crtice.

Milan Milošević uneo je test kako bi videli da li je Ahmićeva u drugom stanju, a kada je pokazalo dve crtice, Aneli je negirala trudnoću.

Tim povodom oglasila se njena sestra Sita Ahmić i dala svoj sud o sestrinoj navodnoj trudnoći, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading