Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Pobednica Zaduge 6, Aleksandra Nikolić, koja je pre dva meseca rodila ćerku Leonu, uživa u roditeljstvu.

Aleks je, kako su mnogi prokomentarisali njene poslednje fotografije, procvetala od kada je postala majka. Takođe, svi su primetili da je vrlo brzo vratila liniju kakvu je imala pre porođaja.

Da je tako, svedoči i snimak ekipe Paparazo lova, koja je "uhvatila" dok je s naslednicom i svojom majkom Slovenkom, poznatijom kao Lola, opušteno šetala.

Aleksandra Nikolić

Foto: Printscreen/Paparazo lov

 

Nikolićeva je nosila crno-belu haljinu na prugu, sa likom Mini Maus, koju je sparila s modernim žutim papučama. Ovaj put nije imala ni gram šminke na licu, ali kako su njeni fanovi prokomentarisali, to nije umanjilo njenu lepotu.

Inače, kako se sama pohvalila na svom Instagram profilu, Nikolićeva je mesec dana posle rođenja ćerkice bila na "remontu" lica.

Aleks Nikolić u noćnom provodu, brutalno izdanje novopečene mame

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, uživa u novim ulogama kao majka, a nedavno je odlučila da napravi izuzetak i provede veče u noćnom provodu sa svojim drugaricama.

Aleks je odlučila da se malo opusti i provede vreme sa prijateljicama, ona je obukla zelenu, usku haljinu sa perjem i kosu podigla u visoki rep.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading