Zoki Šumadinac
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zoki Šumadinac preminuo je danas od posledica srčanog udara.

Godinama je imao problem sa srcem, te mu je i pred kamerama, dok je boravio u Zadruzi nekoliko puta pozlilo zbog čega su ga izvodili iz šou programa.

Zoki je tokom boravka u Beloj kući neretko plakao, a za to je imao samo jedan razlog.

Zoki Šumadinac

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, on je više puta jecao naglas, a jednom prilikom istrčao je iz kuće. Razlog tome je njegov sin koji mu je mnogo nedostajao i o kojem je često govorio cimerima.

Zadrugarima je svaki put bilo žao Zokija, pa su ga tako stalno tešili.

- Šta je bilo, Zoki? Nemoj da plačeš, nema plakanja. On te gleda i sluša, samo lagano, bez plakanja, Zoki. Najjači si na svetu, skuvao si najjaču "kafidžonku" na svetu. Imaš tri minuta da se isplačeš, samo tri minuta - govorila mu je Tara Simov.

Imao starateljstvo nad sinom

Jednom prilikom bivši zadrugar govorio je o svom naslednikom.

- Ivana sam dobio iz drugog braka. On sada ima 13 godina, a njegova majka i ja smo se razveli kada je imao samo 2 godine i od samog starta je pripao meni i sve vreme živi sa mnom. Sa mamom se viđa povremeno, kada god on to poželi. Sa njom sam ostao u korektnim odnosima. Čak je nedavno i bila kod nas na nedelju dana, nemam ja problem sa tim. Za vreme mog boravka u Zadruzi, o njemu će se starati moja mlađa sestra, to je sve vreć rešeno, i pravno regularno - otkrio je on tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading