Zoki Šumadinac
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Kako je Alo! prvi pisao, legenda rijalitija i pevač, Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, preminuo je u 49. godini života od posledica srčanih komplikacija.

Zoki je preminuo u snu, a vest je naročito potresla njegove prijatelje, poznaznike i nekadašnje rijaliti učesnike, budući da je i sam bio deo rijalitija.

Komšije ističu da je Zoki bio mnogo dobar komšija i ističu da su čuli sinoć Hitnu pomoć, ali da nisu mogli ni da naslute o čemu se radi.

- Moj prozor gleda na njihovu terasu i viđala sam ih kad su na terasi. Bio je super, kul lik skroz. Šokirala sam se kad sam čula. Svi su ga voleli. Živeo je sa sinom i ženicom nekom. Majka njegovog sina nije živela tu. Korektni su bili. Fini stvarno. Ta ženica je godinama bila sa njim. Baš mi je šok ovo, ne znam šta se desilo. Sinoć sam ga videla na terasi. Bio je stvarno dobar komšija - rekla je jedna komšinica.

Zoki Šumadinac

Foto: Youtube

 

- Poznavao sam Zokija. Bio je mnogo dobar komšija. Stvarno sam se iznenadio. Uopšte nisam znao da je imao problema sa srcem. Jutros sam saznao šta se desilo... Hitna je došla noćas u pola dva. Uvek se uredno javljao - rekao je šokirani komšija.

- Čula sam za njega. Pomagao je ljudima. Držao je humanitarne koncerte. Zadnji put je pevao na vidikovcu. Znam da se bavio astrologijom. To znam, jer sam ja mnogo plakala zbog mog mlađeg sina kad su mu nešto našli u kolima. Tada su mi komšije rekle da idem kod Zorana da vidi šta će se desiti, ali nisam otišla - izjavila je još jedna komšinica.

- Poznavala sam ga, ali stvarno sam sada od Vas prvi put čula da je preminuo. Iznenadili ste me. Viđala sam ga sa tom ženom sa kojom je živeo i sa detetom. Nekad je i sam izlazio. Tuga za sina. Još je u osnovnoj školi. Bože sačuvaj, stvarno ste me zatekli - rekla je jedna gospođa, piše Telegraf.

Potresni prizori ispred stana Zokija Šumadinca

Vest o Zoranovoj smrti duboko je potresla širu javnost.

Bolni prizori zatečeni su ispred stana u kom je živeo pokojni rijaliti učesnik i pevač.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading