Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Od trenutka kada je najavljena svadba Stanislava Krofaka i Mione Jovanović Maja Marinković nema mira. Najveći problem joj je bilo to što će na Stanislavovo momačko veče doći striptizete, pa je sinoć zbog toga preplivala jezero.

Za Majom su pošli Jovana Cijanović i Uroš Stanić, a Ivan Marinković i Luka Majčica su ih izvukli iz vode. Potom je Maja pobedonosno ušla u ''Dubiozu''. Naravno, smestila se pored Krofaka i poljubila ga. 

Prethodno je najavila da će to da uradi, jer se sve vreme plašila da će strptizeta da pipka Stanislava.

Maja Marinković

Printscreen

 

- Šta ćemo ako dođe striptizeta? Rekao si mi da neće, samo mi odgovori. Šta ćemo ako dođe? Ja sa tobom napolju nikad ne bih bila, ti mene ne možeš za osnovu stvar da ispoštuješ... Ali, bićemo zajedno. Da li ćeš da se napiješ? Da li ćeš da joj dopustiš da te pipka? Ja ću da preplivam, videćeš - najavljivala je Maja.

Inače, Maja ne prestaje Stanislavu da postavlja ista pitanja, on ne zna šta ga je snašlo. Pritom, prati ga u stopu.

- Ajde, dođi da rešimo naše ljubavne probleme - rekla je Maja.

- Ja sa tobom nisam u vezi - odgovorio joj je Krofak.

Taki na ivici suza u emisiji uživo

Aneli Ahmić je abortirala, a tim povodom voditeljka Dušica Jakovljević večeras je imala specijalnu emisiju u kojoj je ugostila Staniju Dobrojević i Radomira Marinkovića Takija.

Taki se prisetio momenta u kom je njegova ćerka Maja Marinković abortirala dete koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem, te se skoro rasplakao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading