Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miona Jovanović je razgovarala s cimerima u dvorištu "bele kuče" i u jednom trenutku je spomenula crnu magiju u svom kraju.

Miona se prisetila kako je nalazila razne predmete i konce po svom dvorištu, pa je ispričala da su njeni roditelji više puta govorili da je reč o vradžbinama i da sumnjaju da im to rade komšinice.

- Kad sam bila mala, igrala sam se u dvorištu i stalno sam nalazila stvari koje su sumnjive. Zamislite da viđate konce neke i slike sa povezima, to sigurno ima veze sa nekim vradžbinama! Mojima sam do pokazivala, pa je jedna žena dolazila da sklanja sve. Nismo smeli da diramo ništa od toga rukama - rekla je Miona, pa je dodala: 

Miona Jovanović

Foto: printscreen/pink

 

- Možda me je već tada neko prokleo, pa nemam sreće u ljubavi ili se zato hvatam za problematične momke! 

Inače, Miona je rođena u Kragujvecu, a njene komšije su jednom prilikom razvezale jezik i komentarisale momke sa kojima je bila u vezi.

Miona i Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovo je katastrofa! Ovo niko ne pamti, ove jade, ljudi su se krstili! Samo sam video Zvezdana i Anu da su radili ove probleme, pa ovo sad. Sekiraju se i roditelji, nije ovo jednostavno. Miona ima 23 godine, a ovaj čovek 43. Stanislav je dobar dečko, pratio sam ga ja. Roditelji više vole Stanislava, on im je dolazio u kuću. Dobar je, ponašao se, ne može biti bolji! Mi smo za Stanislava, za onoga nismo! Dobro bi bilo kad bi se pomirili. Živela je kod njega kao car, a ovaj seva kao Sveti Ilija, od toga nema ništa. Stanislava sam dvaput video, njeni roditelji ga vole kao sunce - rekao je komšija za Pink.

Nenadov otac brutalno udario na porodicu Mione Jovanović!

Otac Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, odlučio je da se oglasi nakon što je Mionina majka rekla da je njegov sin Nenad neodgojen.

Kiza ovoga puta nije mogao da prećuti, budući da je opšte poznato da se porodica ne oglašava kada je Nenadovo ponašanje u rijalitiju u pitanju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading