Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se skandalozni snimak Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović koji je šokirao mnoge pratioce popularnog rijalitija.

U trenutku kada je Miona pokušavala da zaspi nakon emisije, Ša je ustao i proverio da li Jovanovićeva spava. 

- Ovo radi već nekoliko puta - pisalo je u komentarima na društvenim mrežama. 

Ša i Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Officiat

Reper često svojim potezima u rijalitiju zaprepasti javnost, a ovo je samo još jedan u nizu koji je gledaocima bio neshvatljiv.

Stanislav zaštitio Mionu od Ša 

Miona Jovanović priznala je da je najviše volela Stanislava Krofaka, nakon čega ju je reper optužio da je to zbog njegovog novca. 

- Da, jeste to rekla, ali je rekla da je uživala i u njegovim parama - dodao je Ša.

- Stanislave, da li si znao da je Miona rekla Ša da te je najviše volela? - upitala je voditeljka.

- Ja sam osećao da ona mene voli, zato sam se iznenadio kada mi je sve ono uradila. Ovo sada što ja vidim, to je neka druga Miona, ne ona sa kojom sa bio. Njoj je bila bitna karijera, a ja sam bio tu da joj izđem u susret, ali je ona radila samo po svom - kazao je Stanislav.

- Moram samo da kažem da sam ja u Zagrebu radila četiri puta nedeljno. Imala sam svoj novac i nisam želela pare od Stanislava - istakla je Miona.

- Ona od mene pare nije želela da uzme, to je istina. Ja sam joj davao u koverti, ona je to odbijala - kazao je Stanislav.

- Ne mogu da verujem da je moj dečko ovde izrekao da sam ja uživala u novcu bivšeg momka. Ispada da sam ja ovde nekakava sponzoruša - kazala je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading