Ivana Šopić
Foto: Alo/Printscreen

U toku sinoćne emisije ,,Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić šokirala je ukućane kada je saopštila istinu o Nenadu Aleksiću Ša i Mioni Jovanović.

Ivana se poslužila komentarima na društvenim mrežama, odnosno to što su mnogi primetili da njih dvoje od početka veze nisu imali takozvani francuski poljubac. 

- Nije ona mene terala da pljujem bivšu nego da je sam bio previše blag prema bivšoj. Ja sam tad rekao da bivšeg nikad nije napušila da ja budem surov prema njoj. Čemu potreba njena da me bocka da napušavam - rekao je Ša.

- Svi znaju koliko puta mi je rekao da mu se obratim i da kažem nešto drsko - rekla je Miona.

Miona i Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Oboje smo jedno drugom krivi samo ona neće da prizna. Onda je krenula da vređa, manki, siso, mali Neša kum i ostalo podje*avanje. Rekao sam da puca strast i energija, meni je to nenormalno jako. Nismo mi pričali o se*su, ne znam čemu toliko pravdanje oko toga, ne bih se zakleo u takve stvari - nadovezao se Ša. 

- Mi nismo videli ni jedan francuski poljubac - rekla je Ivana.

VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA ISTINU U PROGRAMU UŽIVO Menja se tok rijalitija pred samo finale, gledaoci konačno saznali za tajnu, učesnici zanemeli!

Printscreen

 

- Mi kad legnemo i opustimo se bude tako, ona ovde ne voli to da radi - tvrdi Nenad. 

- Ti si imala francuski poljubac sa Filipom i nisi bila u odnosu - rekla je Ivana.

- Tad sam bila klinka i imala 19 godina, kad sam to videla zgadilo mi se. Meni je odvratno to da gledam kad se parovi žvalave - rekla je Miona.

Miona i Ša

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Baš razmišljam i čudno mi je. Ona Stanislavu to nikada nije izgovorila kao što je Ša u ovom klipu, jedva čekam svadbu u subotu jer ja vidim neku emociju između Stanislava i Mione - rekla je Miljana.

- Evidentno je da od kako je ušao Stanislav da Miona ima neku kočnicu, ne pričamo toliko mnogo o emocijama - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading