Miona i Stanislav
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Juče se u Eliti održalo venčanje Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, nakon čega je sinoć usledila žurka. 

Po završetku žurke, mladenci su se uputili u hotel gde su proveli noć. 

U hotelu se odvijala intrigantna igra istine između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Tokom igre, Miona je postavila Stanislavu pitanje koje je izazvalo trenutak tišine.

Pitala ga je da li smatra da joj Ša zaista želi dobro.

- Ja kad sam ušao ovde rekao sam da mi ne trebaju svađe ovde niti tuče. Samo ti pravim razliku između tebe i Maje. Rekao sam da me ne zanima da mi se radi cirkus na televiziji. Ja sam tad izgubio poverenje u nju kad je napravila scenu i rekao sam da se ne želim sramotiti da mi gleda porodica te stvari. A ti imaš takvu situaciju jednom nedeljno i ostaješ u takvom odnosu to ti je razlika - rekao je Stanislav.

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tebi je lako kad ne osećaš ništa prema toj osobi a ja sam se zaljubila. Da si ti ovde 10 meseci kao ja video bi kako je, ja sam počela ovde i da psujem, ne znam odakle mi to, ja to nisam -rekla je Miona.- Tebi je lako kad ne osećaš ništa prema toj osobi a ja sam se zaljubila. Da si ti ovde 10 meseci kao ja video bi kako je, ja sam počela ovde i da psujem, ne znam odakle mi to, ja to nisam - rekla je Miona. 

- Mogla si da treniraš malo, da se pokreneš - rekao je Stanislav.

- Ma gde ću sama da treniram - rekla je Miona.

- Šta misliš koji ljudi su iskreni prema meni u rijalitiju i da mi daju iskreno mišljenje? - pitala je Miona.

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Najiskrenije prema tebi je najbolji Lepi Mića, on tebe gleda kao svoju ćerku i da te iskreno gotivi, govori ti neke stvari iskreno i da ti ne trebam ni ja ni on. Trebaš se maknuti od toga svega i da si mlada, treba neke stvari da promeniš. Kačavenda ti isto kaže iskreno šta misli -rekao je Stanislav.

- Nisi u pravu za nju, ona mene iskreno i ne voli, samo menja mišljenje tako često. Ne misliš da mi Ša misli dobro? - pitala je Miona.

- On razmišlja na bolestan način, čim si napravila neke stvari on misli da imaš osećanja prema njemu, razmišlja na bolestan način, nisam čuo da ti priča nešto realno, ja mislim da sve što ti je obećavao da od toga nema ništa i nisi glupa da to sama ne shvatiš. On gde god odeš priča ti u koga gledaš. Zamisli odeš na nastup on bi te zvao stalno na video poziv a pritom si čula da ljubomoriše da se oblačiš u kupaći i da kad odete na more on ti stalno govori da se pokriješ. Ja ti govorim činjenice i stvari kako se on odnosio prema Vanji, to su bili sati razgovora. Po meni to nije normalno ponašanje -rekao je Stanislav.

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti si promenio ponašanje prema meni bio, ti si meni hteo lepo da dresiraš i da sve ide po tvojim planovima. Ovo sad što sam došla isponižavala sam se na maks - rekla je Miona.

- Nije problem pogrešiti, nego kad pogrešiš i ideš iz greške u grešku. Kao kad sam ja dobio pismo i da sam nastavio sa istim greškama. Ja sam došao ovde i video sam kako je i šta je, moram znati samo da je posao u redu i da su moji dobro, ja znam šta valja a šta ne valja - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading