Ša i Vanja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miona Jovanović i Stanislav Krofak sinoć su u hotelu igrali "Igru istine". 

Stanislav je otkrio sve detalje odnosa sa Vanjom, Nenadovom bivšom ženom, te je i priznao da ga ona čekala da izađe iz rijalitija.

- Zanima me da mi kažeš o Vanji, Nenadovoj bivšoj. Mi smo čuli da ste vi bili zajedno, otprilike znamo kakav je ona profil osobe. Nije da ne postoji priča, jer ti je za rođendan poslala nešto - rekla je Miona.

- Ona se meni javila na neki stori, krenulo je dopisivanje šta se dogodilo, rekla mi je šta je tebi Miona napravila, šta je meni on napravio. Krenule su poruke, pa pozivi. Često smo se čuli telefonom i to je to više manje - rekao je Stanislav.

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemoj mi to, odlično te poznajem. Odgovori konkretno - rekla je Miona.

- Pa čuli smo se, povremeno. Nisam bio ni sa jednom osobom napolju, pre ulaska smo se opet čuli. Ja nisam hteo neko veze na daljinu, mi smo imali dogovor, rekla je da će me čekati kad izađem. Dan pre ulaska sam našao devojku u Beogradu. Jedna ženska mi šalje poruku, ja vidim ona je lepa onako, ali ništa vau. Ona došla u Zagreb i šalje mi poruku da dođem u kafić, ona mene zove da se vidimo sutra. Ja zaboravim na nju, kad sam trebao da uđem u Elitu poslala mi je poruku. Rekao sam da se možemo se videti ako dođe u Zagreb. Ona meni kaže dolazim. Ja šokiran, mi otišli na piće i nakon nekih dva sata kao u autu se poljubili. Ona meni kaže ja tebe čekam, ja sam ušao kao slobodan. Bio sam u Novom Sadu, išao sam sa devojkom, ali ne sa Vanjom. Trebali smo se videti, ali nismo. Ona je mogla da uđe u rijaliti da je htela - rekao je Stanislav. 

Miona i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne nego se ona us*ala da dođe kod nas. Ja ti kažem - rekla je Miona.

- Ona je meni pričala stvari o Ša koje ja nisam verovao, sada kada sam video kakav je on, poverovao sam joj - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading