Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Juče se u Eliti održala svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. 

Nakon prvog dela veselja, učesnici su otišli u spavaću sobu kako bi se odmorili i kasnije nastavili sa venčanjem i žurkom. 

Miona se raskomotila i legla pored Ša, a ono što je uradila nakon toga šokiralo je sve gledaoce. 

Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, Jovanovićeva je u jednom trenutku zavukla ruku u Nenadovo međunožje, a kamere su zabeležile ovaj trenutak. 

Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon što je neko vreme rukom dirala njegov polni organ, Ša je u jednom trenutku sklonio njenu ruku. 

Stanislav imao akciju sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša 

Stanislav je otkrio sve detalje odnosa sa Vanjom, Nenadovom bivšom ženom, te je i priznao da ga ona čekala da izađe iz rijalitija.

- Pa čuli smo se, povremeno. Nisam bio ni sa jednom osobom napolju, pre ulaska smo se opet čuli. Ja nisam hteo neko veze na daljinu, mi smo imali dogovor, rekla je da će me čekati kad izađem. Dan pre ulaska sam našao devojku u Beogradu. Jedna ženska mi šalje poruku, ja vidim ona je lepa onako, ali ništa vau. Ona došla u Zagreb i šalje mi poruku da dođem u kafić, ona mene zove da se vidimo sutra. Ja zaboravim na nju, kad sam trebao da uđem u Elitu poslala mi je poruku. Rekao sam da se možemo se videti ako dođe u Zagreb. Ona meni kaže dolazim. Ja šokiran, mi otišli na piće i nakon nekih dva sata kao u autu se poljubili. Ona meni kaže ja tebe čekam, ja sam ušao kao slobodan. Bio sam u Novom Sadu, išao sam sa devojkom, ali ne sa Vanjom. Trebali smo se videti, ali nismo. Ona je mogla da uđe u rijaliti da je htela - rekao je Stanislav. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading