Stanislav Krofak
Foto: Printscreen/Printscreen

Stanilsav Krofak je pokušao da osvesti Mionu da treba da ostavi Ša i prestane da se blamira.

- Ti si mala beba što se tiče tog ponašanja. Ti nisi normalna šta sve ti sebi dopuštaš. Ja ti govorim kao sestri, ne zanimaš me u drugom smislu. Svako ko uđe unutra će ti reći iste stvari kao ja. -Šta je cilj odnosa vašeg? Da on razmišlja da li si ti voliš mene. Ako nemaš u nekog poverenje, nemoj biti sa tom osobom. Ja sam rekao da se to više neće ponoviti sa Majom - rekao je Stanislav.

- Ako sam sebi dopustila to sedam meseci, što ne bi još dve nedelje - dodala je Miona.

Miona se u jednom trenutku požalila Stanislavu da će joj Ša zbog razgovora sa njim napraviti haos.

- Sad će biti problem jer mi pričamo, ovo je razgovor kao na početku. Ja sam nedokazana i tvrdoglava. Obzirom da se 7 meseci dešava isto, šta će promeniti dve nedelje. Ja moram videti kako je bilo napolju - rekla je Miona.

- Pa mene to boli ku*ac. Šta može to promeniti? Ništa, ja i ti smo živeli devet meseci. Miona iskreno ne bio ti u koži, imala si tri četri puta šansu da se vratiš na neku normalnu. Prvi put kad su ti došli mama i tata, drugi put nakon njegovih scena i ti ne vidiš situaciju, treći put izneo je o se*su, četvrti put uvrede. Samo upadaš u kanal. Evo ja i ti sad pričamo ovde kao prijatelji i ti ćeš sutra imati scenu. To sama sebi dozvoljavaš - rekao je Stanislav.

- Svu sreću ti želim, a ti ćeš videti kako i šta - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading