Stanislav i Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković pre ulaska u Elitu imala je hiruršku intervenciju, kada je ugradila silikone u zadnjicu i to 480 kubika, koji su se sada ideformisali.

Iako je od ranije poznato da starleta nije zadovoljna oblikom zadnjice, ona to nikada javno nije izgovorila, već se trudila u uvek u prvom planu bude njena nova pozadina. 

Ipak, tokom njenog učešća u Eliti jasno se može videti da se Majina zadnjica izdeformisala, zbog čega je jednom već bila na korekciji. 

Sada na društvenim mrežama kruži skandalozna fotografija na kojoj se može videti pravo stanje njene silikonske zadnjice.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Na društvenim mrežama je nisu štedeli, te se tako ispod fotografije mogu naći brojni komentari. 

- "Nije normalna sta je sebi uradila", "Pomera se silikon", "Raspala plastika", "Treba da tuži doktora" - bili su samo neki od komentara. 

Inače, Maji je nakon operacije rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 dana da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. 

Kako tvrde njeni prijatelji, nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading