Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Miona Jovanović i Stanislav Krofak vratili su se u Elitu.

Nenad Aleksić Ša odmah je poleteo Mioni u zagrljaj, pokušavajući da sazna šta se to dešavalo u hotelu, a pitanja su se samo nizala.

- Je l' sve okej? Sigurno? - pitao je Ša.

- Da... Mislim je l' znate nešto? Pričali smo sigurno devet sati, imali smo komunikaciju oko igre istine, tuširanja i spavanja. Imali smo igru istine od 2 do pola 6. Imali smo odvojene masaže, odvojene delove soba. Masažu smo imali u sobi. Ja sam mu rekla da ide u sobu dok sam se masirala išla sam i ja - govorila je Miona.

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Neki kontakt? - pitao je reper.

- Jedino može da ti bude šta smo pričali, devet sati igre istine morali smo da pričamo. Došla je žena da mi radi nokte, normalno smo pričali o našem odnosu, šta se dešavalo, kako mu delujem - dodala je ona.

- Milion teorija mi je u glavi - rekao je Ša.

- Mislila sam da si možda raskinuo sa mnom ako je nešto izvučeno sa igre istine - dodala je ona.

- Nismo odgovarali, nego smo baš pričali, pričali smo o tebi, Vanji, mojim roditeljima, sve što me je zanimalo ja sam pitala - govorila je Miona.

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Šta za Vanju kad možeš od mene iz prve ruke - rekao je Ša.

- Šta je njemu pričala. Desio se razgovor, samo kroz igru. Pričali smo kako se osećao kad sam to uradila, kad je raskinuo sa mnom, za stvari koje mi je slao. Ja sam sve ispitala, nema šta da te lažem - dodala je Miona.

- Da li su ti se pojavile emocije? - pitao je Ša.

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Rekao mi je da sam propala, da sam glupa. On priča o nekom dostojanstvu, ostavio je prostor da će da bude sa Majom. Ja sam rekla da se nadam da će da nam bude bolje, on je rekao da nema šanse, jer je Vanja njemu pričala da je doživela spontani od tvojih scena - dodala je Miona.

- Za odnos svako može da s*re, ti pitaj moj komšiluk. Sve dokaze ću da ti pokažem - rekao je Ša.

BONBUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading