Miona Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Foto: Youtube/printscreen

Posle onolikih strepnji i jadikovki Nenad Aleksić Ša je dočekao svojih pet minuta - Miona Jovanović mu se vratila i njih dvoje su noć proveli u vreloj akciji.

Miona, koja se samo pre dva dana "udala" za bivšeg dečka Stanislava Korfka, vratila se u "Elitu", a onda je počela ljubavne igrarije u krevetu sa Ša.

Njih dvoje su se prepustili strastima i uživali su u vrelim dodirima. Nisu marili za cimere oko sebe, temepratura u spavaćoj sobi je dostigla vrhunac.

Njihova vrela akcija mnoge je iznenadila, s obzirom na to da je Miona sve vreme govorila Stanislavu da od veze sa Ša nema ništa, da će je on sigurno ostaviti zbog venčanja kad se vrati u "belu kuću".

Miona Jovanović

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

Inače, Miona i Stanislav su dobili su od produkcije zadatak da se venčaju. Sudbonosno "da" su izgovorili pred rijaliti matičarem i od subote uveče vreme su provodili u jednom beogradskom hotelu. Sve vreme su igrali Igru istine, prilikom koje je Miona izrazila strah da će Ša da je ostavi. 

Ša i Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Istovremeno, kao što se moglo videti, Ša je tokom priprema i ceremonije venčanja bio u jako lošem stanju. Cimeri, ali i njegova porodica su bili veoma zabrinuti za njegovo zdravlje. Pritom, Ša ima visok pritisak, a poslednjih dana nije, kako je za domaće medije istakao njegov najbolji drug, nije uzimao lekove. 

- Nenad ima visok pritisak, kada se iznervira njemu još više skoči pritisak i često se žali da ga glava boli. Dobio je pre nekoliko meseci adekvatnu terapiju, međutim, koliko sam upućen, on je uopšte ne pije, odbija, a ne shvata da mu je tako ugrožen život. Njegova porodica je u strahu i samo mole Boga da se rijaliti završi. Ne shvata da se igra sa životom, može da doživi moždani udar u sekundi. Ne razumem zašto sve to radi, pokajaće se jer stvarno niko nije vredan njegovog života i zdravlja - rekao je za Star reperov najbolji drug.

Učesnici Elite saznali šta se desilo u hotelu

U subotu su se u rijalitiju venčali Stanislav Krofak i Miona Jovanović. Posle ceremonije, mladenci su otišli na medeni mesec u hotel van imanja.

Nenad Aleksić Ša i Maja Marinković su teško podneli činjenicu da su njihovi bivši partneri sami i daleko od očiju ostalih učesnika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading