Vladana Zlatanović
Foto: ATA IMAGES/Prinstscreen/RED TV

Bivša učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga" Vladana Zlatanović otkrila je jezive detalje iz prošlosti.

Gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u Vladana je ispričala stravičnu priču koju nije otkrivala tokom učešća u rijalitiju jer nije želela da je neko sažaljeva i da na taj način skuplja poene kod publike.

Vladana, koja se bavi boksom i plesom, otkrila je da je bila žrtva brutalnog nasilja, odnosno da ju je dečko, kako je istakla, tukao četiri sata bez prestanka i da je jedva je preživela. Kako je navela, to što se njoj desilo su bile prave batine.

Vladana Zlatanović

Prinstscreen/RED TV

 

- To što se meni desilo su batine, bivši dečko mi je upao u kuću i tukao me je četiri sata bez prestanka - rekla je Vladana, pa pojasnila:

- Ostavila sam ga i on nije video svrhu svog života bez mene, ja sam stvarno mislila da će me ubiti, jer je vikao: "Završičeš kao Ksenija Pajčin!", iznova i iznova... I da nisam u treningu, da nemam izgrađene mišiće, ne znam iskreno da li bih preživela - ispričala je bivša zadrugarka.

Uprkos tome što je nakon napada završila u urgentnom centru, nije prijavila zločin policiji jer je strahovala da bi mogla biti ubijena nakon što on izađe iz pritvora.

Takođe, Vladana, koja se bavi i astrologijom pod pseudonimom Vladana Kali, uporedila je nasilje koje je doživela s onim koje je Aneli preživela, navodno od Asmina u braku. Istakla je da jedno polomljeno rebro nije ništa u poređenju sa batinama koje je ona dobila, te kritikovala rijaliti učesnike koji traže sažaljenje i plaču pred kamerama.

- Nisam htela zato što mi je muka od tih što glume žrtve i posle 10 godinu dođu i cmizdre zbog jednog slomljenog rebra! - rekla je Vladana, pa nastavila: 

- Mogu samo da poručim da prekinu da cmizdre. Zamisli da sam se ja vratila njemu, da li bih imala pravo da kukam? Odem javno da ispričam, on je mene tukao tad, da cmizdrim, da se ubijem od plakanja, sledeću emisiju ispričam, ja sam se pomirila sam njim, pa me ponovo tukao - zaključila je Vladana.

Bivša zadrugarka najavila ulazak u Elitu 8

Bokserska i plesačica Vladana Zlatanović bila je u petoj sezoni Zadruge, a sada je postavila pitanje da li treba da se prijavi za novu sezonu Elite.

Naime, Vladana se oglasila na svom Instagram profilu gde je nagovestila da bi mogla da uđe u "Elitu 8". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading